Voor de Winterswijkse Damvereniging stond de laatste wedstrijd van de competitie op het programma tegen Silvolde. Voor beide teams stond weinig meer op het spel waardoor vrijuit gespeeld kon worden.

Thomas Esselink trok zijn goede lijn door en won eenvoudig. In het middenspel combineerde naar dam met schijfwinst waarna zijn tegenstander snel opgaf. (2-0)

De stand werd weer gelijkgetrokken door een verrassende nederlaag van Henk Sonderen. Henk trok in de opening ten aanval, maar zijn tegenstander bood goed tegenspel. Toen Henk de zetcontrole vergat, nam zijn tegenstander een afwikkeling waarop Henk op slag verloren stond. (2-2)
WDV werd weer op voorsprong gezet door Erik ten Hagen. De tegenstander van Erik wilde in het middenspel voorkomen in een hekstelling te komen, maar zag daarbij een eenvoudige combinatie over het hoofd en gaf op. (4-2)

Kees Spruijt probeerde zijn tegenstander onder druk zetten en sloot daarbij zijn korte vleugel op. Dit seizoen zat het Kees echter niet mee en ook in deze partij eindigde zijn partij ondanks licht voordeel in remise. (5-3)

Gerrit Klompenhouwer besliste de wedstrijd dankzij een overtuigende overwinning. Gerrit zette zijn tegenstander in het middenspel helemaal vast wat het schijfwinst opleverde. Toen Gerrit in het eindspel ook nog naar dam doorbrak zag zijn tegenstander in dat verder spelen geen zin had. (7-3)
Tenslotte bepaalde Frank ten Hagen met een overwinning de eindstand op 9-3. Frank verraste zijn tegenstander met een 'offer van Dussault' en dwong daarmee een doorbraak naar dam af. Zijn tegenstander wist de weg naar remise niet te vinden waarna Frank het eindspel, ondanks tijdnood, eenvoudig af kon maken.

Door een slechte start van het seizoen was WDV niet in staat om zich te mengen in de titelstrijd. Doordat de laatste zes wedstrijden werden gewonnen is WDV toch nog op een keurige 3e plaats geëindigd. Daarbij is het tweede team van WDV buiten degradatiegevaar gebleven waardoor gesproken mag worden van een goed seizoen.