Meike Ubbink ( 15 jaar) uit Bredevoort is op zaterdag 14 maart te zien in de uitzending van
The voice kids op  rtl 4. Zij is geselecteerd uit ruim 20.000 aanmeldingen en na vele voorrondes en selecties blijven er uiteindelijk 90 kandidaten over die uitgenodigd worden te komen zingen in the Blind auditions. Meike is er daar 1 van.  Dat Meike zingen kan is voor velen al wel duidelijk. Ze won 2 jaar geleden The raw Diamond Award  van Oost Nederland.

Dit is een talentenjacht georganiseerd door Artez in Enschedé. Bij de jeugdafdeling van het Winterswijks Muziek Theater De Harlekijn zong ze één van de hoofdrollen uit de musical Anastacia. Ze won Dinxpers got Talent en trad op met muziekvereniging de Eendracht tijdens een groot concert in het Cultureel Centrum  DE Pol in Aalten .

Begeleid door de vaste begeleidingsband van The voice zingt Meike een nummer van Anouk.
Zullen de stoelen van de coaches omdraaien ??Dus allemaal kijken op zaterdag 14 Maart.

 

 

Meike Ubbink