Elf edities gingen er aan vooraf. Ook dit jaar weer het Rock of Ages festival. In 2015 de 12e editie. Met 4 bands, live op het podium, op zaterdag 7 maart bij Oerkroeg Schiller in Aalten.
Vorig jaar moesten ze helaas afzeggen. Maar dit jaar staan ze er. De opener van het festival Powerpimps. Terug naar de jaren ’80 met Bad ass dirty Rock n’Roll.

Als tweede band de Nederlandse Old School Metal band, Ear Danger. De band is helemaal up and running, met twee uitgebrachte albums. Ook op live gebied gaat het de band goed af, ze staan dit jaar op Very Eavy festival maar eerst Rock of Ages.

After All, de derde band, speelt Trasch. De band timmert sinds 1987 flink aan de weg en hebben inmiddels met grote namen op het podium gestaan. Afgelopen jaar was er zelfs een optreden op Dokk’ em  Open Air.

De Afterpartyband van dit jaar behoeft geen toelichting. Het is de laatste jaren rustig rond Purple Haze. Purple Haze heeft er voor gekozen om beperkt op te treden en de mooie gelegenheden er uit te pikken. Wij zijn trots dat Rock of Ages zo’n gelegenheid is.

Rock of Ages Festival, zaterdag 7 maart. Locatie Oerkroeg Schiller in Aalten. Zaal open 20.00 uur aanvang 20.15 uur. Tickets € 10,00. Tickets aan de zaal, via de site of voorverkoop. Info op www.rockofages.nl.