Vrijdagavond even voor 18.00 uur werd een 85-jarige vrouw uit Winterswijk beroofd van haar handtas. Daarbij kwam zij ten val en raakte gewond. Zij is met heupklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De diefstal vond plaats op de Sleeswijkstraat in Winterswijk. De politie is op zoek naar de dader en hoopt dat er getuigen zijn geweest.

Het slachtoffer wandelde achter haar rollater toen er plotseling een man naast er kwam staan die haar handtas van de rollater pakte. Toen het slachtoffer dit wilde voorkomen kwam zij ten val. Na de laffe diefstal heeft de vrouw nog enige tijd op de grond gelegen en geroepen alvorens zij werd aangetroffen. Het enige wat van de dader bekend is dat het een man betrof van ongeveer 18 jaar oud en hij zou een rode jas hebben aangehad.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.