Donderdag 19 februari is een 69-jarige vrouw in Winterswijk beroofd van een gouden armband door drie nog onbekende personen. De politie is op zoek naar tips en getuigen.De beroving vond rond 12.30 uur plaats. De vrouw stond naast haar geparkeerde auto, aan de Kloetenseweg, toen ze aangesproken werd door twee vrouwen die haar de weg vroegen. Kort daarna is de armband van de 69-jarige van haar pols afgetrokken door één van de vrouwen. Hierbij liep het slachtoffer een klein wondje aan haar hand op.

De vrouwen gingen er vandoor in een donkerkleurige BMW met witte, Duitse kentekenplaten, waarin een man achter het stuur zat. Het betrof een man met donker haar en een fors/gespierd uiterlijk. De vrouwen hadden zwart haar en waren vrij klein, naar schatting tussen de 1.60 m en 1.70 m lang.

De politie heeft nog gezocht naar de auto en de daders, maar hen helaas niet aangetroffen. Heeft u deze auto en inzittenden mogelijk ook gezien, of bent u ook door hen aangesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.