Villa Mondriaan zoekt enthousiaste vrijwilligers. Onze gastheren en gastvrouwen zijn het visitekaartje van het museum en dragen dagelijks zorg voor de ontvangst van bezoekers. Vanaf 7 maart gaat het museum weer zes dagen in de week open; daarom zoeken wij versterking van ons team. Momenteel werken er bijna 80 vrijwilligers bij Villa Mondriaan.

Als vrijwilliger bent u van groot belang voor onze organisatie. De vrijwilligerstaken bestaan onder meer uit het bedienen van de kassa, surveilleren in de tentoonstellingszalen, werken met de audiotour en het serveren van een kopje koffie in ons gezellige museumcafé.

Bent u geïnteresseerd in het werken als vrijwilliger en bent u in ieder geval één dagdeel per week beschikbaar? Neem dan contact met ons op via info@villamondriaan.nl of bel naar 0543-515400.