Aalten:  De politie heeft dankzij het optreden van de eigenaar en een getuige op dinsdag 10 februari een man en een vrouw aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal uit een schuur aan de Kriegerdijk. Zij zijn ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg omstreeks 18.45 uur een melding dat er inbrekers waren overlopen aan de Kriegerdijk Meerdere agenten stelden direct een onderzoek in. Zij troffen een man en een vrouw met een bestelauto aan, die hiervoor verantwoordelijk zouden zijn. De auto was door de eigenaar van de woning en een getuige klemgezet. In de auto werd een tafel aangetroffen die uit de schuur afkomstig bleek te zijn. Uit de woning worden ook spullen vermist.

De man, en 57-jarige inwoner uit Aalten en een 52-jarige vrouw uit Doetinchem zijn aangehouden voor verhoor. De auto is in beslag genomen voor het verder onderzoek.