In barre weersomstandigheden vertrokken zaterdag 24 januari enkele pony-leden van de WR&PC naar de Gelderse Kampioenschappen Dressuur waarvoor ze zich geplaatst hadden. Het zou al veel doorzettingsvermogen kosten om door sneeuw en gladheid heelhuids en op tijd op het concoursterrein te komen.

Lobke Geerdink moest al vroeg starten heeft door de slechte weersomstandigheden  de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. Maar het is niet allemaal voor niets geweest. Marly Aarnink kwam met haar pony Jee Luciana het eerst in de ring. Ze reed in de Klasse L1 cat. C een goede proef waarvoor de jury haar 193 en 192 punten gaf. Dit resultaat was voldoende om Gelders Kampioen te worden. 

Franne Wolterink kwam met haar pony Skellorn Tomboy in de ring in de klasse B cat.C. Ook zij reden een mooie proef waar de jury een beoordeling van 190 en 191 punten gaf. Dit was goed voor een 5e plaats, helaas net buiten de prijzen. Melissa Valken reed met haar pony Felony mee in de klasse B cat. D/E. met een beoordeling van 186 en 197 punten behaalde ze een 8e plek.