Afgelopen zondag organiseerde Stichting Vier het Leven een muzikale middag speciaal voor ouderen in de DRU cultuurfabriek. Een uitverkochte zaal met 150  deelnemers genoot van het Rijnstad Vocaaltheater dat speciaal voor Vier het Leven een gevarieerd programma van opera-, operette- en musicalmelodieën en Nederlandstalig repertoire ten gehore bracht.

Een veel gehoord compliment deze zondag was: "wat worden we toch altijd door jullie in de watten gelegd!"en dat is nu precies waar de vele vrijwilligers van Vier het Leven zich voor inzetten.
Naast dit soort matinees organiseert de stichting film-, theater en concertbezoek voor ouderen met begeleiding in de plaatselijke theaters. Het programma voor de komende maanden ligt nu bij de drukker en wordt volgende week naar gasten die al eens mee geweest zijn gestuurd. Wie ook eens mee wil kan geheel vrijblijvend het programma aanvragen via 035 – 524 51 56 of www.4hetleven.nl. Voor regio Achterhoek- Oost is de stichting nog op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden kan via de website.