Op zaterdag 15 november zetten de tafelaars van de Tafelronde 42 Winterswijk zich tussen 09.00 en 13.00 uur in voor stichting Jarige Job. In de Albert Heijn aan de Dingstraat zullen zij het winkelende publiek aandacht vragen voor dit goede doel.

Wat doet de stichting Jarige Job? In Nederland kunnen meer dan 60.000 kinderen tussen de 4 en 12 jaar hun verjaardag niet vieren. Simpelweg omdat er thuis geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar zijn er geen cadeautjes, geen ballonnen en geen traktaties voor op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelfs ziek. Stichting Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed, en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een verjaardagsbox. Met o.a. feestelijke versiering, wat lekkers voor de klas en leraar, met natuurlijk mooie cadeautjes. Stichting Jarige Job wil er zeker van zijn dat die ouders ondersteund worden die dat het meest nodig hebben en heeft daarom gekozen voor samenwerking met de Voedselbank.

Stichting Jarige Job kan alle hulp gebruiken en daarom zal aan de  klanten van de Albert Heijn aan de Dingstraat gevraagd worden om één of meer producten extra in te slaan om deze te doneren aan  Jarige Job. Het gaat om producten die een verjaardag juist zo leuk en feestelijk maken. Bij de aanwezige leden van de Ronde Tafel Winterswijk-Groenlo, kan men informatie verkrijgen over de producten die kunnen worden gedoneerd.