Vanaf het huidige theaterseizoen wordt bezoekers van Theater De Storm uit Winterswijk na iedere bezochte voorstelling gevraagd deze te waarderen. Voor het theater is het belangrijk dat het publiek haar stem kan laten horen. Hiermee zal rekening worden gehouden in de programmering voor het seizoen erop.

Directeur Ineke van Empel vertelt: “Iedere avond zijn wij in de theaterzalen aanwezig om de voorstellingen te zien, te beoordelen en de sfeer te proeven. Maar natuurlijk kunnen wij niet alle bezoekers persoonlijk spreken. Omdat wij onze theaterprogrammering zoveel mogelijk vraaggericht aanbieden, vind ik het erg belangrijk dat iedereen zijn of haar stem kan laten horen.” Een leuke bijkomstigheid is dat De Storm hiermee ook een ‘voorstelling van het jaar’- prijs kan toekennen aan de best beoordeelde voorstelling.

Na iedere voorstelling ontvangen theaterbezoekers een e-mail waarin hun reactie wordt gevraagd. Van Empel hoopt op een hoge respons.