De politie is 12 september een onderzoek gestart naar een overval op een supermarkt aan de Misterweg in Winterswijk. Zij vraagt getuigen zich te melden.

Tegen sluitingstijd, iets voor 21.00 uur komt een man met een bivakmuts de winkel binnen en onder bedreiging van een op een vuurwapengelijkend voorwerp eist hij geld. De overvaller ziet kans om het kantoor binnen te komen en weet een onbekend geldbedrag te bemachtigen. Hierna rent hij de winkel weer uit en loopt over de parkeerplaats aan de Parallelweg de Narcisstraat in. Gealarmeerde agenten zoeken direct de omgeving af en Burgernet wordt ingezet. Helaas wordt de overvaller niet meer aangetroffen.

Signalement overvaller:
• Man
• Vermoedelijk blank
• Tussen 20 en 30 jaar
• Klein tenger postuur
• Zwarte kleding

Getuigenoproep
Het Regionale Overvallenteam onderzoekt de overval en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Een getuige heeft op de Rondweg Zuid een grijze Mitsubishi Colt met hoge snelheid de wijk uit zien rijden. Bent of kent u de bestuurder of heeft u gezien wie in de grijze Mitsubishi is gestapt, ook dan wordt u verzocht contact op te nemen met het overvallenteam.

Getuigen die al met de politie hebben gesproken hoeven zich niet nogmaals te melden.