Twee dagen gevuld met bedrijfspresentaties, kindervermaak, informatiestands, uitzicht over heel Winterswijk, demonstraties, een dubbeldekker en een aantal boeiende sprekers. Zo ziet de O2W Bedrijvenbeurs op 27 en 28 september binnen en buiten Theater De Storm in Winterswijk er ongeveer uit. De entree van deze uitgebreide en veelzijdige beurs is gratis.

“Een korte schets van de allereerste O2W Bedrijvenbeurs is een bijna onmogelijke opgave”, lacht Frank Peeters, bestuurslid van O2W. “Op de parkeerplaats van De Storm takelt de SkyWatch van Lifetime Xperience groepjes bezoekers naar 70 meter hoogte om Winterswijk van boven te laten zien. Even verderop doen kinderen mee met workshops van Muziekvereniging Excelsior en Stichting Welzijn Winterswijk bij locatie De Springplank. Bij de buren, Wenters Sports Club, proberen sportieve bezoekers de nieuwste apparaten uit. Binnen De Storm tonen tientallen trotse ondernemers uit Winterswijk en omstreken hun innovatieve producten en diensten in stands en de pitchhoek. Sprekers nemen de bezoekers mee in de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied in de grote zaal. En zo kan ik nog wel even doorgaan!”

Medebestuurslid André Onnink doet toch nog een duit in het zakje. “We proberen iedereen op een originele manier kennis te laten maken met het ondernemersaanbod in Winterswijk. Ik kan toevoegen dat er een dubbeldekker over de bedrijventerreinen rijdt naar Hittech Bihca en Palio, die ook geopend zijn. Verder kunnen er foto’s geschoten worden voor profielen op sociale media of glamourfoto’s van de kinderen. En vlak de sprekers niet uit, onder andere Henk Kip over energie en klimaat, Frans Miggelbrink met een eigenzinnige kijk op Achterhoekse ondernemers, Harrie Beernink over duurzaam verbouwen en Annemieke Gildhuis over werken in Winterswijk. We hopen op veel nieuwsgierige bezoekers!”

O2W is het platform waarin diverse groepen ondernemers in Winterswijk vertegenwoordigd zijn. Winterswijk Marketing nam het initiatief voor O2W. De stichting heeft als doel het ondernemersklimaat in Winterswijk te bevorderen. O2W streeft ernaar de spreekbuis van ondernemend Winterswijk richting gemeente en relevante partijen te zijn. Hoofddoelstelling is dat ondernemers in Winterswijk met elkaar verbonden worden om van elkaar te kunnen leren. Meer informatie over de beurs is te vinden op www.o2winterswijk.nl