Heeft u tips over de woningoverval met fatale afloop aan de groenloseweg op woensdagavond 2 juli 2014 BEL met uw tips !!

– Politie Eenheid Oost-Nederland 0800-6070 (gratis)

– Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 (gratis)

– Team Nationale Criminele Inlichtingen: 079-345 8 999

Dader 1
Dader 1 is de man die steeds bij het vrouwelijke slachtoffer bleef. Vermoedelijk is hij blank of mogelijk lichtgetint.

Dader 2
Dat is de man die het eerst in de hal stond. Hij is blank, ongeveer 1.70 m lang, heeft een iets gezet postuur en bruine ogen. Hij droeg een jas of sweater met capuchon en een geblokte doek voor zijn gezicht.

Dader 3
Hij is ook blank of lichtgetint en droeg donkere kleding met op de borst een opdruk in de vorm van een driehoek. Mogelijk zijn er nog daders buiten geweest. Alle drie de daders zijn in de 20 en spraken onderling een voor de vrouw onbekende taal. Met haar spraken ze gebrekkig Engels.