Op vrijdag 8 augustus vindt de braderie in Winterswijk plaats van 14.00 tot 21.00 uur. Vanaf 20.00 uur organiseren de Smaakmakers als aanvulling en afsluiting van de Winterswijkse braderie ‘Smaakmakers LIVE’! De band Summerland (www.summerland.nl) maakt er op het marktplein een megafeest van met hun allround repertoire. Entree is gratis.

De Smaakmakers, bestaande uit de horecabedrijven Espressobar Gusto, Eetcafé Kronenhuis, Lokaal De Revolutie, Hertog Karel van Gelre, The Gallery Tapas en Wijnen, IJssalon Talamini  en Culinair Concept, hebben de organisatie weer in handen en zorgen voor een gezellige aankleding en een perfecte avond.

Vanaf ’s morgens 10.00 uur kunt u terecht op de schitterende terrassen en genieten van de culinaire kunsten van de Smaakmakers: ontbijten, lunchen, ’s avonds dineren en aansluitend een spetterend feest. Elk bedrijf hanteert zijn eigen menukaart, dus er is voor iedereen wat wils. Tussendoor kunt u slenteren over de braderie, de rommelmarkt en creatieve markt of genieten van de muziek en het straattheater. Vanaf 19.30 uur is het marktterrein klaar voor Smaakmakers LIVE! De bar, muziek, statafels, terrassen en gezelligheid staan dan klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor meer informatie over de braderie kunt u contact opnemen met Gydo ten Dolle of Mick Veenstra: braderiewinterswijk@gmail.com / www.facebook.com/braderiewinterswijk.