Je auto parkeren, je FM radio afstemmen op de juiste frequentie en vervolgens met z'n twee een film kijken op een mega groot scherm. Je voorruit wordt gewassen, er wordt popcorn rondgebracht… Dat is toch de ultieme filmbeleving?

Op vrijdag 12 september en zaterdag 13 september is dat exact wat iedereen kan ervaren tijdens de eerste Drive-in Bioscoop Winterswijk; een initiatief van de Winterswijkse ondernemers Jeroen Schreurs en Martijn Koedam i.s.m. Service Theater Skopein en Theater de Storm. Beide avonden worden er twee films gedraaid op een groot scherm dat wordt geplaatst op het parkeerterrein van Theater de Storm.

Op vrijdagavond wordt gestart met een van de meest gewaardeerde filmhuis-titels van het afgelopen jaar: 'The Lunchbox'. Als tweede film op vrijdag kun je meezingen met Broadway klassieker 'Grease'.

Op zaterdagavond wordt er gestart met een familie-avontuur van prehistorisch formaat: 'The Croods'. Ook de actiekomedie 'Knight and Day, met in de hoofdrol Tom Cruise en Cameron Diaz, staat deze avond op het programma. Voor de zaterdagnacht staat er bovendien nog een derde film gepland. Welke film dit wordt blijft nog even een spannende verrassing.

De helft van de opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de Moeder Teresa Stichting. Deze stichting biedt vanuit de Achterhoek hulp aan de allerarmsten in Roemenië. In de pauze van de voorstelling is het tevens mogelijk een vrije gift te doen.

Kaarten zijn vanaf dinsdag 5 augustus te koop aan de kassa van Theater de Storm, of via www.theaterdestorm.nl.