De kaartverkoop voor The Wall verloopt zeer voorspoedig. U kunt nu nog de allerlaatste staanplaatsen voor dinsdag 12 of woensdag 13 augustus kopen. Voor zitplaatsen gaan vanaf 1 augustus de wachtlijsten opgesteld worden.

De voorbereidingen van het Steengroeve Theater om in samenwerking met MPG uit Gaanderen een spetterende voorstelling van The Wall neer te zetten zijn in volle gang.  Zo’n 400 mensen zijn weer volop in de weer met het komende evenement. Het beloven 4 unieke avonden te worden op 12, 13, 15 en 16 augustus in de Winterswijks Steengroeve. Mocht er van een uitwijkavond gebruik moeten worden gemaakt, bij extreem slecht weer, dan kunt u dit op de dag van de voorstelling vanaf 16.00 uur op de website www.steengroevetheater.nl lezen. De eventuele uitwijkavonden staan gepland op donderdag 14 en zondag 17 augustus.

De organisatie adviseert de bezoekers stevig schoeisel aan te trekken en er rekening mee te houden dat het later op de avond wat kouder kan worden. Paraplu’s zijn niet toegestaan omdat deze andere bezoekers het zicht ontnemen. Kijkt u alstublieft goed naar de juiste dag van uw voorstelling want op een andere avond binnenlopen dan waar u een kaartje voor hebt is niet mogelijk. Parkeerkaarten  (à € 3,–) zijn bij de ingang van het parkeerterrein te verkrijgen. De bezoekers uit de directe omgeving wordt aangeraden met de fiets te komen.

De wandeling van de parkeerplaats naar het Steengroeve Theater duurt ongeveer 20 minuten en is één en al belevenis! Vanaf 18.30 uur kan de wandeling naar beneden gestart worden en kunt u alvast  genieten van het voorprogramma, met een drankje en een hapje bij de verschillende horecastands.

Heeft u al kaarten, dan hebben wij nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om voorafgaand aan de voorstelling te dineren in een sfeervolle ambiance!

Nieuw dit jaar is dat u ook heerlijk in de groeve kunt dineren, terwijl u uitkijkt over de 240 miljoen jaar oude aardlagen met op de achtergrond de klanken van de soundcheck van orkest en koor. Bij het podium is een compleet Pop Up restaurant verrezen en heeft de kok een heerlijk 3-gangen keuze menu voor u samengesteld. Inclusief drankjes bedragen de kosten voor het diner € 55,– per persoon. Er zijn per avond slechts 150 couverts beschikbaar. Bezoekers van ons Pop Up restaurant ontvangen we graag vanaf 17.30 uur.

Net als andere jaren hopen we u een prachtige belevenis te geven in een ademloos decor. Zo verrassend is de Achterhoek!

Reserveren kan via www.steengroevetheater.nl of via www.theaterdestorm.nl