Op vrijdag 20 juni werd de cursus “Wanne be a DJ”, die de afgelopen maanden gegeven werd in t Kreil met een Battle in café de Kerk afgesloten.Onder toeziend oog van een jury bestaande uit Bram Kolenbrander, Coen Sluiskes, en Jip en Stijn van Vissers&Jansen, lieten de cursisten horen wat ze in de afgelopen maanden geleerd hadden. Colin , Maylo ,Pim, Elise, Tyrese, Bas, Deniel en Mitchell zorgden voor een verrassend programma waar familie, vrienden en belangstellenden duidelijk van genoten.

Na  het juryberaad en een spetterend optreden van Vissers&Jansen werd  Mitchell Kuijt als winnaar van de Battle uitgeroepen en mocht hij de beker in ontvangst nemen.

Nadat ook alle andere deelnemers hun diploma mochten ontvangen werd de avond besloten met een daverend applaus voor iedereen.

Volgend seizoen zullen we weer starten met een nieuwe cursus, zowel voor beginners als gevorderden, wil je hierover meer informatie of wil je je opgeven stuur dan een mailtje naar:  djcursus@t-kreil.nl