Als ondernemer in de Achterhoek ben je in goed gezelschap. In navolging op de succesvolle Brocante en Streekmarkt in oktober wordt op zondag 1 juni wederom de 2-jaarlijkse Brocante en Streekmarkt 'editie Lente' georganiseerd. Gezamenlijk met ruim 20 echt Achterhoekse ondernemers wordt er op 1 juni een Brocante en Streekmarkt georganiseerd.

Naast heel veel brocante woonaccessoires en meubeltjes zijn er onder andere ook veel streekproducten. Allen verzorgd door Achterhoekse ondernemers. Kinderen kunnen zich inschrijven voor een mini-workshop. Uiteraard is er voor iedere bezoeker lekkere 'slow coffee' gezet welke gedronken kan worden onder het vernieuwde terras onder de perenboom.

De Brocante en Streekmarkt vindt plaats bij de Brocante Schuur aan de Stemerdinkweg 4, Winterswijk Brinkheurne, van 12:00 tot 16:00 uur. Entree is gratis.