Het negende van Fc Winterswijk heeft zondag morgen geschiedenis geschreven door als eerste team van de fusie club Fc Winterswijk kampioen te worden. Ongeveer honderd toeschouwers keken naar de wedstrijd die om half tien begon. De ruststand was 2-0. Het werd uiteindelijk 4-0 door doelpunten van Remke Heijnen (2x), Mark toebes en Koen Bakker.Trainer Richard van de Vlekkert en leider Laurens van Oord waren eensgezind, " het was niet onze beste wedstrijd maar dit is mooi".De beide voorzitters overhandigde de kampioenschaal.Het team was 17 maanden ongeslagen.

Er zijn betere wedstrijden geweest maar de verdediging stond als een huis vandaag. Grol, de tegestander kwam maar moeilijk door de verdediging heen. De beste kansen waren voor Winterswijk, in de tweede helft stond twee keer de paal in de weg. Aanvallend was Winterswijk soms slordig, maar Grol zorgde nauwelijks voor gevaar.