Op zaterdag 29 meert gaat vanaf 20:00 uur het dak eraf in café de Kerk aan de markt te Winterswijk.Onder de titel Rock&Raw part 2 betreden 4 bands het podium, van hardcore tot garage surf, en ruige rock.Niet alleen doorgewinterde muzikantenzijn er te horen maar ook jong en aanstormend wat ouder talent zal van zich laten horen!In willekeurige volgorde zullen optreden:

Rise Above: Opgestaan uit 2013 uit de dampende asresten van Crawfish, En vastbesloten de wereld te veroveren met een mengeling van Stoner/southern metal and metallic. De bandleden komen uit bands als Disabuse, Cry of Terror en Cold Impact en willen met Rise Above de muzikale wereld veroveren

Thirsteth: 5 jongens uit het Oosten van het land die op zoek zijn naar uitdagingen in hun muziek en dat met hun publiek willen delen.

Sideburn: een Winterswijkse coverband, waarvan de leden een grote diversiteit aan muzikale voorkeuren hebben, hetgeen zich uitdrukt in het veelzijdige repertoire. Ze willen zichniet in een hokje laten duwen maar in hun stijl staat wel steeds de rauwe gitaarsound centraal. Zo worden de covers nooit klakkeloos nagespeeld, maar weet Sideburn er altijd zijn eigen kenmerkende geluid en draai aan te geven. In het veelzijdige repertoire heeft Sideburn nummers opgenomen van o.a. Foofighters, R.E.M., Kaiser Chiefs. Daarnaast worden ook 'golden oldies' van o.a. Clapton en CCR niet geschuwd! Sideburn Zo moet muziek !

The Black Albinos:  deze 4-koppige band komt  uit Groenlo/Borculo, en speelt vuige sixties / garagesurf.

De afgelopen jaren hebben ze lokaal en regionaal  een aardige reputatie opgebouwd als opwindende rock 'n roll band met een uitgebreid repertoire, bestaande uit sixties, garagerock en surfcovers van artiesten als The Cramps, Sonics, Stooges en Dick Dale.

Wees er op tijden mis niets! Het beloofd zoals gewoonlijk weer een bijzondere avond te worden in de zaal van café de Kerk aan de Markt 38 te Winterswijk.
En natuurlijk is de entree vrij!!