Tijdens de koopzondag op 30 maart worden op verschillende catwalks in Winterswijk modeshows gehouden. Verschillende modezaken en schoenenwinkels showen de nieuwste voorjaarscollecties en geven daarmee een frisse aftrap aan het zomerseizoen. Vele winkels zijn tijdens deze koopzondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is in Winterswijk altijd gratis.

Van unieke ‘one of a kinds’ tot de voordeligste mee pakkertjes… Van de meest stijlvolle outfits tot de
prachtigste kapsels … In Winterswijk vindt u het allemaal! De catwalks staan in de Misterstraat (hoek Hema/WE) en het Willinkplein. De modeshows in de Misterstraat vinden plaats om 14.00 en 15.30 uur en de shows op het Willinkplein om 13.30 en 15.00 uur.

Aan de modeshows bij de Hema werken de volgende winkels mee: S-ter! Fashion & Design, Oxener, Didi, Steps, ’t Duifje, WE, America Today, Jeans Centre, Only, Vero Moda, Lake Side, Pieces, Winkelhorst  enn Kik. ICI Paris XL en Ami kappers werken gratis mee en verzorgen de haarstyling en make-up.

De modeshows op het Willinkplein worden verzorgd door Tuunte Fashion. Op de catwalk geven modellen een spetterende indruk van de verschillende lentecollecties voor mannen, vrouwen en kids. Sjuul Wonen verzorgt de tassen tijdens de shows. DJ Max verzorgt de muziek.