Afgelopen weekend werd in Meddo het jaarlijkse carnavalsfeest gehouden. Zaterdagavond werd in een volle zaal Spiekerman afscheid genomen van Prins Gait en adjudant Gait ( Gerard Collin en Gerard Krabben). Zij maken plaats voor Prinses Petronella  en adjudante Yvonne O. Het nieuwe prinsenpaar richtte zich tijdens hun proclamatie vermakelijk tot de aanwezigen. Het nieuwe prinsenpaar had speciaal voor het aftredende prinsenpaar nog een leuke attentie in de vorm van een gefotoshopte poster met twee geiten (Gait en Gait). Ook werd Ans Stemerdink-Bent speciaal bedankt voor het ontwerpen van de nieuwe outfit van het prinsenpaar. Na de proclamatie ontving het prinsenpaar namens de gemeente de sleutel van het dorp uit handen van wethouder Rik Gommers. 

Natuurlijk werd ook dit jaar weer de Pech-en Geluksvogel van het jaar uitgereikt, dit jaar ging de titel pechvogel naar Vincent Halleriet en de Geluksvogel werd uitgereikt aan de buurtschap dorpbuurt hier komt de adjudant vandaan. De Eregarde van oud prinsen reikte hierna de onderscheiding van “Superknorrepot” uit. Dit jaar hadden zij een zeer speciaal persoon de prijs toebedacht. De onderscheiding werd namelijk postuum toegekend aan de overleden Anton Verheijen. Anton was niet allen belangrijk voor het carnaval in Meddo maar ook voor de Meddose gemeenschap.

Gezien Anton veel voor Meddo heeft betekent krijgt de weg achter langs de kerk zijn naam. De aanwezige familieleden namen hiervoor een straatnaambord in ontvangst met de naam van Anton Verheijenweg. Ook werd er deze avond afscheid genomen van 2 leden van de raad van Elf namelijk Corry Wiltink en Jolanda Bent. Randy Nienhuis trad toe tot de Raad van Elf. Na al de officiële handelingen was het natuurlijk tijd om lekker te gaan hossen. Zondagmiddag werd het carnavalsfeest voortgezet met het kindercarnaval. Ook hier werd natuurlijk volop gefeest .De Knorrepotten kunnen weer terug kijken op zeer geslaagd weekend.