Op vrijdag 20 december wordt speciaal voor kinderen een lampionoptocht georganiseerd. Wil je meedoen? Kom dan om 19 uur (met je ouders) naar de Markt. Alle kinderen krijgen dan een lampion en kunnen daarna in een lange sliert achter de Kerstman aan voor een mooie lampionoptocht door het winkelcentrum!

Het verzamelpunt voor de lampionoptocht is op de Markt tegenover Restaurant De Zwaan. Er zijn 125 lampionnen (met led-lampje) beschikbaar. Dus op =op. De lampionnen worden uitgedeeld door de Kerstman en zijn hulpje. Na het uitdelen van de lampionnen gaat de Kerstman voorop voor een wandeling door de verschillende winkelstraten. Kinderen kunnen halverwege de optocht ook nog instappen en meelopen. Om de sfeer muzikaal te verhogen mogen kinderen ook een muziekinstrument (tamboerijn, trommel, fluit) meenemen. Rond 20.00 uur eindigt de lampionoptocht weer op de Markt en is er voor alle kinderen een lekkernij van de Kerstman. Ook de lampion mogen de kinderen na afloop meenemen naar huis. Deelname is voor eigen risico en verantwoording.