Op 12 oktober jl heeft Manage Debihof haar deuren gesloten. Het moderne complex in Crosewick – Ellewick gaat nu verder onder de naam Hof Heufekes. Een geëngageerd team is aan het werk gegaan om een aantal nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Met de komst van enkele Nederlandse trainsters krijgt de nieuwe aanpak ook een meer internationaal karakter.

 

Manager Anja Heufekes meldt dat in de afgelopen maanden door een vast team gewerkt is aan meerdere ontwikkelingen. Daarbij werd vooral gelet op het plezier en de omgang met paarden met voor Hof Heufekes specifiek de  IJslandpaarden. De paardenrijschool blijft de belangrijkste onderdeel van de nieuwe organisatie. Op korte termijn wordt de oprichting verwacht van een nieuwe paardensportvereniging  Freizeitpartner Pferd e.V. welke vooral gekoppeld zal zijn aan de rijschool.

Naast dit lesdeel blijven er mogelijkheden voor georganiseerde ritten en opstal van pensionpaarden. Het grensgebied van Münsterland met de Achterhoek en Twente biedt vele mogelijkheden. Voor april 2014 worden enkele andere nieuwe projecten concreet voorbereid. Deze zijn met name gericht op recreanten / toeristen en op kinderen. Een van de nieuwe projecten is de Pferd & Drahtesel route, een combinatie van fietsen en paardrijden. Voor informatie kan men terecht bij Mevr.  Anja Heufekes 0049-1779382125 en op www.vc45.de