Op vrijdag 15 november a.s. worden op het landgoed Kotmans in Winterswijk-Miste weer 3 bomen geplant aan het Schrieverspad. Dat gebeurt om 14.00 uur. Elk jaar worden door een speciale commissie, namens de Dialectkring Achterhook en Liemers, enkele personen en/of instanties eervol genomineerd om daar een boom te planten. Ze moeten zich in het verleden of in de huidige tijd hebben ingezet voor het behoud en het cultiveren van de streektaal. Dit jaar wordt een boom geplant namens: Organisatie “Zwarte Cross Festival”, Werkgroep “Oost-Gelders Streektaaldictee en Revuegezelschap “De Raddreijers” Het Schrieverspad is inmiddels uitgegroeid tot 'n fraaie laan met ruim 50 verschillende bomen. Na afloop presenteren de boomplanters zich op een bijeenkomst voor genodigden bij café-restaurant den Tappen in Winterswijk-Miste.