Inpakken,verpakken, uitpakken, oppakken. Sjouwen, slepen en heel veel zweten! Met veel mensen is de klus geklaard; aanpakken en verhuizen. Een bibliotheek met prachtige natuurboeken, een ‘NME magazijn’ bestaande uit schepnetten, verrekijkers, emmers, bakken en zo meer. Lessen en tientallen leskisten, tafels en stoelen, computers en printers; teveel om op te noemen.

Het Natuuractiviteitencentrum van Frerikshof naar de nieuwe locatie aan de Laan van Hilbelink in de museumfabriek en de groene BSO naar het witte huisje bij de scouting aan de Huininkmaat.

Na een ronde om het gebouw kwamen we het allerlaatste te verhuizen voorwerp tegen; ons informatiebord. Dat is met hulp van Sjoerd Frielink van Multi diensten met een kraan opgepakt. Zo is voor de vakantie alles rond en kunnen we een nieuwe start maken. Vanuit de museumfabriek verzorgen we dan al onze natuurlessen voor de leerlingen van Aalten, Berkelland, Oost-Gelre en Winterswijk. Bij de groene BSO kan er in de nieuwe bosrijke omgeving naar hartelust gespeeld worden.