Het Steengroeve Theater maakt bekend dat zij vrijdag 9 augustus om 14.00 uur de kindervoorstelling Cowboy BIlly Boem organiseert. Hebt u altijd al een keer spannende steengroeve van dichtbij willen beleven en misschien nog even zelf willen rondsnuffelen op zoek naar botjes, fossielen, "winterswijks goud" of mineralen? Kom dan vrijdag naar de voorstelling.

 

Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend en om 14.00 uur start de voorstelling. Natuurlijk mag je rustig je vader of moeder, vriendje of vriendinnetje meenemen. De toegang kost 10,00 euro per persoon. Onder in de groeve kan je ook wat te drinken krijgen. Kaarten zijn te koop via www.steengroevetheater.nl en www.theaterdestorm.nl maar ook aan de poort.

De Steengroeve is te vinden door naar de Steengroeveweg 50 te Winterswijk- Ratum te rijden en daar de weg een paar honderd meter te vervolgen. Wij wensen u heel veel plezier bij de vermakelijke voorstelling in het unieke decor!