De politie heeft 2 augustus een verwarde man aangehouden. Veel mensen waren getuige van het incident.Rond middernacht melden getuigen dat een verwarde man voor overlast zorgt in het parkje aan de Vredenstraat. Gealarmeerde agenten treffen inderdaad een verwarde man aan die met glazen flesjes heeft gegooid. Als ze de man aanspreken begint hij te schreeuwen en brengt zichzelf met het glas verwondingen toe. Agenten kunnen uiteindelijk de man onder controle brengen en boeien. De gealarmeerde ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Na behandeling is hij, een 38-jarige man uit Oisterwijk, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hulpverlening is opgestart. De 38-jarige is rond het middaguur weer in vrijheid gesteld. Getuigen kunnen desgewenst slachtofferhulp krijgen via het telefoonnummer 0900-0101