Altijd al eens vanuit de lucht willen genieten van het centrum van Winterswijk én haar prachtige omgeving? Dat kan tijdens de Winterswijkse Braderie op vrijdag 9 augustus. Organisatiebureau Lifetime Xperience uit Winterswijk is sinds kort de trotse aanbieder van helikopter events in de Achterhoek. Ter promotie van deze events wordt bezoekers van de Braderie de mogelijkheid geboden om tegen een sterk gereduceerd tarief een spectaculaire rondvlucht  te maken boven Winterswijk en natuurlijk de Braderie zelf! De braderie vindt plaats van 14.00 tot 21.00 uur. Op de Markt (noordzijde) wordt van 20.00 tot 24.00 uur het ‘Wenters Muziekspektakel’ georganiseerd.

 

Tijdens de vlucht verkennen de deelnemers met snelheden van 200 km/h de omgeving, terwijl zij via de koptelefoon contact hebben met de piloot. Aan het einde van de rondvlucht worden de deelnemers weer door de ervaren piloot op plaats van bestemming afgezet. Tickets in de voorverkoop kosten € 35,- per persoon en zijn digitaal te bestellen op de website www.helikoptervlucht.nl/lifetime-xperience
Tijdens de Braderie kunnen er ook nog tickets worden gekocht bij de stand van Lifetime Xperience. Tickets kosten dan € 40,- per persoon. Ook is er een speciale actie uitgezet op de Facebookpagina’s van Lifetime Xperience én Braderie Winterswijk. Deelnemers aan deze actie maken kans op een GRATIS rondvlucht!

Programma braderie
In de Meddosestraat vindt een kunst- en handwerkmarkt plaats en een muziekmarkt. De organisatie heeft de boerenmarkt naar de Ratumsestraat verplaatst en in de Torenstraat vindt de tweedehandsmarkt plaats. Dat betekent dat de ok de kleedjesmarkt voor de kinderen naar de Torenstraat verhuisd. Daarnaast is er een extra warenmarkt en aan de noordzijde worden verschillende gymdemonstraties gegeven. Voor de kinderen is er een entertainmentprogramma met Sevi en Sevelien, clowns en een springkussen. In de straten is livemuziek van Ben the Banjoman en een dweilorkest.” De Smaakmakers organiseren ‘s avonds van 20.00 tot 24.00 uur het "Wenters Muziekspektakel" met in het voorprogramma "90 Something" en als hoofdact "The Jointhorses".

Aanmelden kleedjesmarkt
Kinderen kunnen zich via braderiewinterswijk@gmail.com inschrijven voor een plekje. Deelname is gratis, maar er zijn slechts 20 plekken verkrijgbaar. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst een plekje krijgt.

Aanvragen plek marktkraam
De aanmeldingen voor het huren van een kraam stromen al binnen, dus het belooft een drukke en gezellige braderie te worden. Opgeven voor een plek voor uw marktkraam kan nog steeds via braderiewinterswijk@gmail.com. De kosten bedragen per plek € 17,50  en daar komt een opslag van € 3,- per meter bovenop.