In de Winterswijkse Steengroeve Is de afgelopen weken door veel mensen hard gewerkt aan het Colosseum voor “Symfonia, Steengroeve in Concert” dat op 8, 9 en 10 augustus aanstaande zal plaats vinden. Er is een indrukwekkend bouwwerk verrezen van meer dan 100 meter lengte en soms wel 12 meter hoog. In het Colosseum is straks plaats voor 2000 bezoekers per avond. Vanaf het uitzichtpunt bij de groeve kunt u een goede eerste indruk krijgen van de uitzonderlijke entourage.

Ook de kaartverkoop loopt zeer voorspoedig. Mensen die graag zaterdagavond de voorstelling willen bijwonen wordt gevraagd nu kaarten te kopen omdat deze bijna is uitverkocht. Ook de vrijdagavond gaat daarna de laatste verkoopfase in. Gezien de ervaring uit het verleden adviseert de organisatie niet te wachten tot het laatste moment met de aanschaf van kaarten want dan zou u wel eens teleurgesteld moeten worden.

Het komende weekend zal op meerdere plekken in Winterswijk en Zevenaar gerepeteerd worden voor de voorstelling waarna op zondag 4 augustus alles bij elkaar gebracht gaat worden. Er staan 250 artiesten in de startblokken en daarnaast nog ruim 100 vrijwilligers die gaan zorgen dat het hele evenement netjes verloopt. Het belooft weer een fantastisch spektakel te worden.