Summer Party 2013 ieder dinsdagavond bij Spiekerman in Meddo. Be there!! Dinsdag 9 juli 2013 gaf DJ Max het startschot voor weer een geweldige zomer met iedere dinsdag Summerparty bij Spiekerman in Meddo. De eerste Summerparty was een warm en heet feest met coole dans- en swingmuziek. Ruim 300 personen genoten van een superfeest.

 

Dinsdag 16 juli 2013 is jouw kans om erbij te zijn. Dit mag je niet missen. Dj Superdeluucks of te wel Luuck te Brake draait tussen 21.00uur en 01.00uur de meest fantastische muziek, alles is mogelijk, van house tot hiphop en ook lekkere top 40 muziek zal niet ontbreken.

Dinsdag beloofd weer een  fantastisch feest te worden. Zorg dat je erbij bent.

De zaal gaat open om 21.00uur voor iedereen vanaf 14 jaar. Legitimatie is verplicht.

 

Kom allemaal naar Spiekerman in Meddo voor het feest van de week