Het nieuwe zomerprogramma van de VVV biedt volop keuze aan inwoners en toeristen die komende zomer in Wintersijk op zoek zijn naar een leuke activiteit. Van rondleidingen in de kaasmakerij, de imkerij, de synagoge tot een wijn- of likoretteproeverij. En wat te denken van een Foto-doe-dag, een bezoek aan het klimbos of een avondwandeling bij de steengroeve? Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten: je kunt je molenaarsdiploma halen, leren koken of een tochtje met de huifkar maken. In he programma staat ook en overzicht van actuele exposities, tentoonstellingen en open tuinen. Je hoeft je in de maanden juli, augustus en september dus niet te vervelen!

Het zomerprogramma is verkrijgbaar via de VVV en het toeristisch bedrijfsleven. Ook kun je het zomerprogramma vinden op www.100procentwinterswijk.nl en www.vvvwinterswijk.nl
Activiteiten kunnen geboekt worden via de VVV, telefoon (0543) 745 090 of info@vvvwinterswijk.nl. Langskomen mag natuurlijk ook, de VVV is gevestigd in het oude raadhuis en geopend van maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.