Terwijl de vakantie iedereen in zijn ban houdt, is de Stichting Winkie volop bezig alles klaar te maken voor de Winkieweek 2013, die gehouden wordt van 19 tot en met 24 augustus a.s. Op 1 juli is de voorverkoop weer begonnen. Bij 100% Winterswijk (in het oude gemeentehuis) liggen de kaarten klaar om verkocht te worden. Natuurlijk is de Winkie ook aanwezig op de Preuverie op 24-25-26 juli. Daar staan medewerkers van de Winkie klaar om kinderen in te schrijven en informatie te geven.

En natuurlijk kunnen er kaarten gekocht worden via de website, www.winkie.nlMaar de winkie zoekt ook nog dringend mensen die aan de Winkieweek mee zou willen werken. Dat laatste is alleen mogelijk als je 16 jaar of ouder bent, maar natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom. Ook een goed idee voor je Maatschappelijke stage.

Fulltime medewerkers zijn welkom, maar ook parttimers mogen zich melden, de Winkie kan iedereen gebruiken. 

Bij de handenarbeid, de technische dienst, de huishoudelijke dienst, of gewoon in de wijkleiding. Overal moeten mensen ingezet worden, in totaal 146.

Aanmelden en algemene informatie kun je krijgen op onze website www.winkie.nl , Of via één van de volgende adressen: Jinnie Bodt, voorzitter@winkie.nl, of het Winkie tenttelefoonnummer: 531003. Eventueel kun je ook bellen: voor kinderstad Erik ten Dolle, 0543-750215 en voor kleuterstad Brigitte Straatmans 0544-464349.

Ook kun je natuurlijk langs komen op de zondagavond voorafgaande aan de Winkieweek om 19:30 uur in de tent of meld je gewoon tijdens de voorbereidende werkzaamheden die vanaf 16 augustus op en rond het Winkieterrein (Weeninkpad)  plaatsvinden.