Op 8,9 en 10 augustus aanstaande vindt in het Steengroeve Theater te Winterswijk de voorstelling Symfonia- Steengroeve in Concert plaats. Daal af in de mysterieuze groeve voor een fascinerende show met prachtige muziek, zang, dans en theater. Meer dan 150 regionale musici, zangers en acteurs nemen u mee naar een wonderlijke wereld in het uitzonderlijk decor van de Steengroeve.

 

Van House tot Strauss: klassieke werken van Strauss wisselen moeiteloos af met bekende popnummers en filmmuziek. Dankzij de betoverende composities, het uitzonderlijke lichtplan en de theatrale vondsten zal de groeve voortdurend van karakter wisselen. Van groots en imposant tot klein en ontroerend. Kortom voor elk wat wils!

De kaarten zijn beschikbaar a € 27,50 per stuk en een parkeerkaart a € 3,- per avond. U kunt kaarten bestellen op www.theaterdestorm.nl of via www.steengroevetheater.nl.

Wij zoeken nog extra vrijwilligers die ons willen helpen met de opbouw, tijdens de voorstellingen en met de afbraak na afloop van ons theater. U kunt zich aanmelden op de site van het steengroeve theater onder de link "meehelpen?".