Groenlo – In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 mei werd een 19-jarige man uit Groenlo bij een pinautomaat aan de Beltrumsestraat beroofd van zijn net gepinde geld. Een getuige had geprobeerd de dief tegen te houden maar deze wist er met het geld vandoor te gaan. De getuige kon een duidelijk signalement aan de politie geven en had de man zien lopen door de Limburg van Styrumstraat. De man zou zich verplaatsen op een fiets met een lekke band. De fiets met de lekke band werd wat later door de getuige aangetroffen voor een woning aan de Limburg van Styrumstraat. Dit werd aan de politie doorgegeven. De politie verschafte zich toegang tot de woning maar in de woning werd niemand aangetroffen. Op basis van verder onderzoek kon de politie later in de nacht een 23-jarige man uit Groenlo worden aangehouden.