EIBERGEN –  ‘Eibergen Swingt ‘ is ook dit jaar de aftrap van het nieuwe seizoen van Openluchttheater Eibergen. Zaterdag 11 mei is er overdag een outdoor spinning marathon en bootcamp, ’s avonds is er een gratis popavond met de rockband Premium. In het voorprogramma speelt Care for Music.

 

 

De vijf muzikanten van Premium staan borg voor stevige pop en rock. Op het repertoire staan onder meer nummers van Live, Greenday, Anouk, Skunk Anansie en Brian Adams. Centrale spil is zangeres Petra Heijboer. In het voorprogramma van de Sallandse band speelt Care for Music.  Dit Berkellandse gezelschap heeft onder meer nummers van Ilse de Lange en Sting op het programma staan. De poort gaat om 19.30 uur open. Zaterdag 25 mei wordt in het theater de tweede editie van het Wereldfestival gehouden. De volledige programmering staat vermeld op www.openluchttheatereibergen.nl