Donderdag 25 april heeft de tweede Maatschappelijke Noaberschap & Netwerk Beursvloer plaatsgevonden in stadion de Vijverberg te Doetinchem.  Bijna 30 matches resulteerden in een gehandelde waarde van ruim 23.000 euro. Matches ten tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. En dit allemaal met gesloten beurs!

 

Met een flinke klap aan de bel opende Hennie te Most, ‘topondernemer’, volgens Berna van Campen, directeur van Stichting M8erhoek, de beursvloer. Vervolgens zochten de verschillende partijen elkaar op met als doel een match te maken. En dat is gelukt!
Wat de een vraagt, kan de ander bieden. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis en advies, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten, ruimten en creativiteit.

Berna is supertrots omdat er veel ontzettend leuke matches tot stand zijn gekomen: ‘Kinderen mogen via Stichting MEE een middag meedraaien op het oefenterrein van Achterkamp bedrijfsopleidingen, het voetbalteam van Stichting Kansrijk krijgt een complete sportoutfit van Schuurman Schoenen en maakt een mooie clubfoto voor in de winkel,  60 vrijwilligers van stichting Sravana krijgt een training via DOC, de tuin van Fidessa Welzijn krijgt een stevige opknapbeurt door Hacron Groen en deze mag in ruil daarvoor gebruik maken van vergaderlocaties…  enzovoort enzovoort, echt teveel om op te noemen!’
Alle matches worden binnenkort gepubliceerd op de site van M8erhoek; www.m8erhoek.nl
De matches zijn niet vrijblijvend, door middel van een notariële acte zijn ze door de aanwezige notaris Henk Steven Kleinburink bekrachtigd.

Het enthousiasme van de deelnemers doet stichting M8erhoek hopelijk er toe doen laten besluiten ook in 2014 een Maatschappelijke Beursvloer te organiseren.