Haaksbergen – Donderdag 25 april zijn in de uitzending van het regionale opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’ beelden getoond van een mevrouw die boodschappen zonder te betalen heeft meegenomen. Deze mevrouw heeft zich bij de politie gemeld. Uit onderzoek blijkt dat mevrouw ten onrechte als verdachte is aangemerkt.

 

Een supermarkt aan de Spoorstraat heeft op 18 april jl. aangifte gedaan van oplichting en de beelden hiervan beschikbaar gesteld aan de politie. De politie startte een onderzoek en omdat dit geen resultaat had, is besloten de beelden te tonen in Onder de Loep.

Op vrijdag 26 april meldde de vrouw zich bij de politie. Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van oplichting, maar dat de supermarkt door een interne fout ten onrechte aangifte heeft gedaan.
Inmiddels zijn de beelden verwijderd.