Dit jaar wordt op zaterdag 1 juni het jaarlijkse Brevolk beachvolleybaltoernooi georganiseerd op de prachtige locatie “de Slingeplas” in Bredevoort. Het terrein bij de Slingeplas wordt omgetoverd tot een gezellige strandplaats met vele volleybalvelden, waarbij ook een hapje en een drankje niet ontbreken. Volleyballiefhebbers van ieder niveau kunnen meedoen aan dit toernooi.

 

Men kan zich inschrijven voor diverse categorieën; dames- en herencompetitie (team van 3 personen), mixed poule (4 personen met minimaal 2 dames) en recreanten (3 personen). De hoger spelende teams kunnen zich opgeven voor het Beach Circuit.

Brevolk heeft ook voor de jeugdteams een leuke competitiepoule opgezet. De B-jeugd en C-jeugd teams kunnen deelnemen aan het toernooi met een team van 4 spelers. Tevens is er voor de allerjongste volleyballers een Cool Moves toernooi (Niveau 1 t/m 6). A-jeugd teams zijn ook van harte welkom, zij worden ingedeeld bij de seniorencompetitie.

Heb je zin om met een team mee te doen aan dit gezellige en sportieve Brevolk Beachtoernooi? Geef je dan uiterlijk woensdag 29 mei op via beach@brevolk.nl

Voor meer informatie; www.brevolk.nl