Het Steengroeve Theater heeft een subsidieaanvraag ingediend voor Symfonia – Steengroeve in Concert bij het Fonds voor Cultuurparticipatie. Deze aanvraag is ondergebracht in het pilottraject; Jij maakt het mee! Door nu 50 maal een digitale steunbetuigingen te verwerven kunnen wij deze subsidie binnen halen. Graag roepen wij u op ons hiermee te helpen. Het kost u 5 minuten. Hoe kan ik mijn steun betuigen aan het Steengroeve Theater?

Ga naar de website www.jijmaakthetmee.nl en log in en maak daarna een nieuw account aan. Vervolgens krijg je onmiddellijk via je email adres je een link die je kunt aanklikken. Ga vervolgens naar Vind een project en klik Symfonia, Steengroeve in Concert aan. Druk dan op de STEM button. U hebt uw stem nu uitgebracht. Wij danken u hartelijk voor uw hulp.

Hopelijk tot ziens als bezoeker, deelnemer of als vrijwilliger op 8, 9 en 10 augustus aanstaande in de steengroeve. Aanmeldingen via www.steengroevetheater.nl door op Meedoen of op Meehelpen te klikken.