Op zaterdag 13 en zondag 14 april heeft de Winterswijkse Kegelbond in kegelcentrum ’t Wieskamp de organisatie van de Nederlandse kampioenschappen voor clubteams.

In de wedstrijd van zaterdag gooien en de Ere klasse 8 teams. Geplaatst hebben zich hiervoor het Winterswijkse Val Umme, Onder Ons uit Maastricht en Alinghoek uit Drente. Verder komen nog de kampioenen van de 5 regio’s. Zondag gooien de heren van Val Umme die zich hebben geplaatst als kampioen van regio Oost 1. Tegenstanders zullen zijn het Friese de Bargen, Nooit Gedacht van de O.G.K. en de Ridder uit Maastricht. Bovendien nog de kampioenen van de regio’s West, Noord en Oost 2. In dit weekend komt de top van Nederland naar Winterswijk en we verwachten dan ook hoge scores.

De Bondsteams van de W.K.B. die afgelopen weekend in Brummen hebben gegooid om het Nederlands Kampioenschap voor Bondsteams zijn helaas niet in de prijzen gevallen. De dames 1 haalden de 4e plek, de dames 2 de 6e en de heren moesten met de 7e plaats genoegen nemen.