Winterswijk is klaar voor het nieuwe toeristenseizoen! Vol trots presenteert Winterswijk Marketing de nieuwe 100% Winterswijkgids 2013. Deze gids informeert bezoekers en inwoners van Winterswijk over alles dat Winterswijk te bieden heeft op het gebied van recreatie en vrijetijdsbesteding. De nieuwe gids is gratis en verkrijgbaar bij de toekomstige VVV in het raadhuis. Vanaf volgende week kan de gids ook bij diverse toeristische ondernemers afgehaald worden.

 

In deze nieuwe toeristische informatiegids presenteert Winterswijk zich in de meest brede zin van het woord. Naast informatie over wandelen, fietsen en bezienswaardigheden bevat de gids ook tips over originele uitjes, interessante workshops en evenementen. Achterin de gids bevindt zich een uitgebreide index met restaurants, hotels, campings, vakantiewoningen, et cetera. De  gids heeft een oplage van 30.000 exemplaren en is gratis verkrijgbaar via de toekomstige VVV, recreatieondernemers, horeca, Obelink en tijdens beurzen en evenementen. De verspreiding van de gids is inmiddels in volle gang.

 

Toeristische gids Achterhoek

Ook de toeristische gids voor de Achterhoek is sinds deze week verkrijgbaar bij de toekomstige VVV in het raadhuis. Deze gids boordevol tips voor een leuk dagje uit in de Achterhoek is te koop voor € 2,25.