Na het enorme succes van vorig jaar organiseert Stichting Nina op zondagmiddag 21 april 2013 haar tweede NINA-run. Ook nu hopen we dat velen meelopen om Stichting Nina onder de aandacht te brengen zodat er meer en betere behandelmethodes komen voor kinderen met een hersenstamtumor. Een hersenstamtumor is nog steeds de meest dodelijke vorm van kanker bij kinderen, o% genezingskans!

Stichting Nina wil deze middag mensen verbinden, samen lopen voor het goede doel en op deze manier middelen inzamelen. Stichting Nina wil hoop geven aan kinderen en hun gezinnen die nu en in de toekomst te maken krijgen met deze verschrikkelijke ziekte!

Vaders en moeders die al jarenlang wat meer aan beweging willen doen, kinderen die meelopen voor het goede doel, ouders die het leuk vinden om als gezin mee te lopen, sporters die met hun team willen lopen, of mensen die Nina persoonlijk hebben gekend.  Het maakt niet uit, voor een ieder is er een onderdeel dat past. Iedereen is van harte welkom!
NINA-run 2013 bestaat uit 4 onderdelen die allen starten aan de Pronsweg  nabij OBS Stegeman:

– 1 km en 2 km kidsrun
– 5 km run
– 5 km wandelen

Om mee te lopen hoef je alleen maar het aanmeldingsformulier in te vullen op www.stichtingnina.nl.  Moedig mensen in je omgeving aan om ook mee te lopen.

De kosten voor deze NINA-run zijn € 3,50  voor kinderen tot 16 jaar en € 5,- voor volwassenen. De opbrengst van de run gaat volledig naar de onderzoeken in het VUmc in Amsterdam. Laten we er met z’n allen weer een geweldig evenement van maken.

Voor verdere informatie en sponsoring kijk op www.stichtingnina.nl.