Vrijdag 22 februari heeft een nog onbekende bestuurder een aanrijding veroorzaakt op de rotonde aan de Europalaan in Winterswijk. De politie zoekt de veroorzaker van de aanrijding.

 

Getuigen oproep

Vrijdag 22 februari omstreeks 16.10 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de rotonde aan de Europalaan in Winterswijk. Een 16-jarige jongen fietste over de rotonde en sloeg rechtsaf het Handelscentrum op. Naast hem reed een nog onbekende automobiliste, welke ook rechtsaf het Handelscentrum op reed. Deze verleende de fietser geen ruimte, waardoor de jongen ten val kwam. De auto reed over het voorwiel van de fiets en ging er na de aanrijding direct vandoor. In de auto zat vermoedelijk een blonde automobiliste met lang krullend haar. Zij reed in een grijze personenauto.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van de aanrijding. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.