WSG heeft de halve finale bereikt van de SBO-cup. In Hengelo werd met 1½-2½ gewonnen van HSC, dat in de competitie op hetzelfde niveau speelt. Gerard Harbers en Henri Abbink wonnen hun partij. Henrik Lösing verloor en de op het laatste moment ingevallen Dick Boogaard scoorde het beslissende halfje.

Uitslagen competitie: Burgers-Abbink 0-1, Krosenbrink-Boogaard 0-1, Te Sligte-Lurvink ½-½, Höing-Schuurmans ½-½, Voogd-Van de Laar ½-½, Lehr-Mullink 0-1, Te Brinke-Wolters 1-0, Klein Langenhorst-Van der Veen 1-0, Huiskamp-Labee ½-½, Wamelink-Van Beek ½-½, Houwers-Te Brinke ½-½ .

Jeugd: Max Eisenbart-Yoran Krabbenborg 1-0, Noah Graat-Nick de Vries ½-½, Kay Ruesink-Kasper Beskers 1-0, Nick Meijer-Merlijn Elferink ½-½, Fabio Berisha-Bram Wilterdink 1-0, Wouter Bollen-Eugène Stroes 1-0, Evi Maris-David Poole 0-1.