Het carnaval  van afgelopen weekend  in knorrepotten dorp was een groot succes. Burgervader Thijs van Beem heeft de sleutel overhandiging  gedaan aan de nieuw geinstalleerde  prins en Adjudant Gerard en Gerard die het jaar gaan leiden. 

 

Vrijdag is het feest geopend op het school carnaval met jeugd prins Jarmo en adjudant Emiel, Zaterdagavond in een uitverkochte Zaal spiekerman was het een groot feest,  DJ deprado  en Sintjan   hebben de muzikale omlijsting verzorgd, met  acts  van  lokale buurten en beroemdheden werden de aanwezigen in hogere sferen gebracht. Door een plaatselijke kapster zijn een tiental meddonaren op een gladde bal getrakteerdt. De aftredend oud prins en leider van de knorrepotten Jan lanting, is bij  deze ook geëerd als ere  lid van de knorrepotten voor zijn 22 jaar als  voortganger van de Carnvals vereniging de Knorrepotten.

Nieuw is ook de ere Garde bij de Knorrepotten. Oud prinsen nemen nu deel in de ere garde en deze oud prinsen  zullen de plaatsen invullen bij officiele optredens van de raad van Elf (als hier personen niet van aanwezig kunnen zijn).

Ook het kindercarnaval op zondag middag is een druk bezochte  middag door kinderen en ouders. Met diverse spelletjes en acts is ook deze zondag zeer geslaagd voor jong en oud.Met als  afsluiting de Disco van DJ Luuck die de stemming er goed in hield.

Met de nieuwe wind in dit Carnavals gebeuren is er  een bloeiende verenging  waar je niet meer om heen kunt.  9 November zal er dan ook weer de jaarlijkse buut avond zijn bij zaal de Eendracht in Meddo waar de nodige  personen  op de korreel genomen worden en dus zal deze  avond weer bol zal staan van het lachen.