Zoals op basis van zijn rating verwacht mocht worden heeft Peter Bolwerk het 35e WSG snelschaaktoernooi gewonnen. Bolwerk won al zijn 9 partijen en bleef de concurrentie ruim voor. Sjoerd van Willigen (Max Euwe Enschede), Gert-Jan van Vliet (Rokade Lichtenvoorde) en Harry Broeken kwamen tot 6½. Tony Hogerhorst (ASV Arnhem) scoorde 6 punten. Beste WSG’ers waren Hannes Höing, Gerard Harbers, Han van de Laar en Luc van Harxen met 5½. Van Harxen werd daarmee meteen winnaar van de B-groep. In de laatste ronde versloeg hij in een rechtstreeks duel André Houwers, die tweede werd. Gerard Wolters van Rokade werd derde. Bij de jeugd scoorde WSG’er Rikkert Huiskamp vier punten, hij bleef Johan Stekelenburg, die eveneens vier punten had en Fabio Berisha (2) voor op het erepodium. Er zaten in zaal Willinks 41 deelnemers achter de borden.