Afgelopen weekend werd voor de eerste keer een springwedstrijd georganiseerd op de accommodatie van de WR&PC.
Zowel zaterdag als zondag was er een goede deelname.De organisatie was goed en de deelnemers waren zeer te spreken over de mogelijkheden op onze accommodatie. Vooral de bodem werd door velen als heel goed beoordeeld.Dit is een pluim voor de vrijwilligers die de bodem verzorgen, maar we willen zeker ook alle andere vrijwilligers bedanken.Al met al is dit goed voor de vereniging en is het organiseren van een springwedstrijd voor herhaling vatbaar.

Door de leden van de WR&PC werden op deze wedstrijd de volgende resultaten behaald :
Bij de pony's op zaterdag was er veel succes in de klasse B categorie CDE.Mike Melse met Magical Black was succesvol met een 2e prijs, Lobke Geerdink met Calimero Hsh haalde een 3e prijs en Brechtje Piek met Hsh Lady was goed voor de 4e prijs.

Op zondag was de beurt aan de paarden.
In de klasse B haalde Lobke Geerdink met Shifra Hsh een 4e prijs.
In de klasse L was de 1e prijs voor Anouk Lam met U2 van de Mespel.

Instructrice Desiree Kemper sprong ook zeer goed, ze was 3e in de klasse L met Latino en in de klasse Z-ZZ behaalde ze met Zeldzaam ook een fraaie 3e plaats.Zeldzaam is gefokt door Wilco en Maya te Lindert van de WR&PC.

Zaterdag is Hilde van Eerden met Win and Go naar Hattem geweest, daar werden de Nederlandse kampioenschappen Eventing verreden.Na de dressuur stond ze op de 3e plaats, door een foutloos springparcours en foutloze cross klommen ze op naar een 2e plaats in de klasse Z.Met dit uitstekende resultaat is ze dus reserve kampioen van Nederland in de Eventing klasse Z.

Voor Anouk Lam was het een bijzonder succesvol weekend, want op vrijdag 12 oktober is ze met Chivas Regal naar Barneveld geweest.Bij de grote indoor springwedstrijd om het Gouden Ei was ze met Chivas alle andere paarden te snel af en won ze met 2 foutloze parcoursen de eerste prijs in de klasse M.