Een 60-jarige automobilist uit Winterswijk is vrijdag 12 oktober gewond geraakt bij een ongeval op de Langeboomsestraat in Vethuizen. Zijn auto raakte door modder op de rijbaan in een slip en belandde in een sloot. Tegen de landbouwer die verantwoordelijk was voor de bevuilde weg, wordt proces-verbaal opgemaakt

 

De alarmcentrale kreeg aan het begin van de avond een melding van een ongeval met letsel op de Langeboomsestraat.  Een Winterswijke automobilist was even daarvoor door modder op de weg in een slip geraakt. Hij had meerdere keren met zijn voertuig getold en was uiteindelijk in de sloot beland. De politie en ambulance hadden door de modder ook moeite om op de plaats van de aanrijding te komen. Het slachtoffer werd gestabiliseerd en werd met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De verantwoordelijke landbouwer werd proces-verbaal aangezegd en de weg was enkele uren afgesloten om het wegdek te reinigen.